DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

XARA BLUE DEE - QUEEN ALVA DEE - RAISA ROSE DEE

Výstava Arnhem 2011
 
25.4.2011 - jsme se zúčastnili výstavy Burmees &  Burmilla Chartreux Special show v holandském Arnhemu. Vystavovala se Queen Alva Dee a Xara Blue Dee. Obě holky dostaly krásné posudky od pana posuzovatele C. Spikera (NL) a my jsme na obě velmi pyšní.
 
Lépe se umístila Xara Blue Dee, která obdržela Best in Variety (V1), Queen Alva Dee umístění V2 ve stejné kategorii (Golden BML).
 
Jednalo se o naší druhou výstavu, která v nás zanechala spoustu nových zážitků a prožitků, na kterých se podílela mimo kočičáků i spousta příjemných lidí, kterým bychom rádi poděkovali za poskytnuté rady, zkušenosti, příjemné chvíle a spousty tak důležitých maličkostí. "Oni vědí..." Děkujeme.
 
 
 
 
 

 
18.2.2011 - "je rozhodnuto" - o Velikonocích 24.4.-25.4.2011 se chystáme na special show do holandského Arnhemu. Na Velikonoční pondělí se tam pořádají dva speciály (Burmees &  Burmilla Chartreux Special). Ukazovat by se mohla naše upovídaná Queen Alva Dee, ale holky pojedou nejspíše obě. Přece bychom nenechali Modrulku samotnou doma... (více na http://www.mundikat.nl)